0

stopmotion

Posted by Nashasha Nabila on 23:45
hye everyone!
rasa macam da lama tak menulis dalam blog ni. so, harini, nak cite pasal stopmotion. sy pun baru lagi berjiak-jinak dengan stop motion.  saya rasa, stopmotion ni merupakan video yang menarik dan unik untuk dipertontonkan sebagai salah satu media mengajar dan medium untuk menyampaikan sesuatu informasi serta juga mempunyai unsur edutainment. (hehe saja guna term edutainment sebab sem ni tajuk research study saya, edutainment)
so, setelah membuat beberapa kajian melalui youtube and beberapa cubaan, begini lah hasil stopmotion yang saya buat.

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 Sha's Visual Production All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.